Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon de groeten doen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier in. Ik zal mijn best doen om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Facebook en Instagram

Je kunt me natuurlijk ook gewoon bereiken via mijn Facebook pagina en Instagram account. Verwijzingen naar mijn Facebook pagina en Instagram account zijn overal op de website te vinden. Maar voor de zekerheid vermeld ik ze hier gewoon nog een keer:

Facebook pagina van Lust voor Reizen

Instagram account van Lust voor Reizen

Contact over foto’s

panda's in Ocean Park 99% Van alle foto’s op deze website zijn door mijzelf of mijn man gemaakt. Bij de overige afbeeldingen die niet door ons zijn gemaakt, staat er altijd een bronvermelding bij. Het is niet de bedoeling dat een of meer van onze foto’s zonder mijn toestemming voor je eigen website, mailing of drukwerk worden gebruikt. Dat wil overigens niet zeggen dat ik het niet erg leuk zou vinden als je dat wel zou willen. Stuur me dus een berichtje als je foto’s wil gebruiken. Zolang je LustvoorReizen.nl als bron vermeldt is gebruik van onze foto’s altijd kosteloos.

Contact over teksten

Alle teksten op deze website zijn door mijzelf geschreven, op basis van eigen ervaringen. Het is niet toegestaan om zonder mijn expliciete toestemming een tekst, of onderdelen daarvan, zonder mijn toestemming te gebruiken. Ik blog naast LustvoorReizen.nl voor meerdere andere (reis)websites, ik zou het ontzettend leuk vinden om voor jou of je bedrijf een specifiek blog te schrijven.

Wil je weten wie ik ben?

Dit blog is anoniem. Er staan meer dan genoeg foto’s van mijzelf, manlief en onze zoon op deze website, maar altijd zonder onze namen. Dat is met een reden, want ik wil de privacy van onze zoon respecteren. Hij heeft er niet om gevraagd dat alles wat hij over de grens doet voor Jan en alleman beschikbaar is. Vragen over adoptie uit China en reizen met een geadopteerd kind mag je uiteraard altijd stellen, maar wel liever via het contactformulier op deze pagina dan via de Facebook pagina.