De Davy Crockett Ranch ligt op een kwartier rijden van de Disney Parken, en het is ideaal omdat deze blokhutten als appartement zijn ingericht. Dit is mijn Davy Crockett Ranch review.

Davy Crockett Ranch review

We kozen voor een vrijstaande blokhut van de Davy Crockett Ranch omdat deze twee aparte slaapkamers heeft. En dat is wel zo prettig als je met een kleuter bent die echt niet gaat slapen als papa en mama zich in dezelfde hotelkamer bevinden. Daarnaast is een huiskamer met een bank en eettafel en stoelen ook altijd prettig. Ons verblijf in de gezellige blokhut is ons dan ook uitstekend bevallen.

Verblijf in de Davy Crockett Ranch

De blokhutten zijn netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Er wordt alleen niet net zoals in een hotel dagelijks schoongemaakt en handdoeken verwisseld. Volgens mij kun je dat wel bijboeken, maar dat vonden we voor ons korte verblijf niet nodig. Davy Crockett Ranch heeft naast honderden blokhutten ook een centraal deel met een receptie, winkel, bar, restaurant en een zwembad. Je kunt op de aankomstdag pas na 15:00 de sleutel van je blokhut afhalen, maar je kunt wel zo vroeg als je wil inchecken. Je krijgt dan al wel je toegangstickets voor de parken en toegang tot het zwembad.

Blue Springs Pool

Wij kwamen om 1 uur ’s middags aan bij de Davy Crockett Ranch en kozen ervoor om na het inchecken even lekker te gaan zwemmen. Het is een erg fijn zwembad met een ondiep deel voor de kleintjes. Er is een leuke glijbaan (waar vooral manlief erg veel lol mee heeft gehad) en er zijn diverse drijfattributen die je gratis kunt gebruiken. We konden goed merken dat het niet bepaald druk was op de Davy Crockett Ranch, we waren zowat de enige in het zwembad!

Het Davy Crockett Ranch restaurant

Het buffetrestaurant van de Davy Crockett is prettig als je met een kind op pad bent. Zeker als dat zo’n lekkerbek is als die van ons. Er is keuze uit diverse vleessoorten (de spareribs zijn heerlijk!), kip, vis, pasta’s en groente- en aardappelgerechten. Ook zijn er diverse salades, soep en brood. Voor de moeilijk etende kinderen is er friet met kip nuggets. Hoogtepunt is uiteraard de uitgebreide keuze in toetjes.

Write A Comment