[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Europa

[/vc_column_text][vc_separator color=”black” border_width=”2″ css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3153″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/reisips-voor-brussel/”][vc_single_image image=”3152″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/europa/hamburg/”][vc_single_image image=”3150″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/frankrijk/de-ariege-in-frankrijk/”][vc_single_image image=”3148″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/europa/dublin/”][vc_single_image image=”1770″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/portugal/”][vc_single_image image=”3147″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/europa/barcelona/”][vc_single_image image=”1772″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/europa/turkije/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1773″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/bulgarije/”][vc_single_image image=”1774″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/engeland/”][vc_single_image image=”3149″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/reistips-voor-griekenland/”][vc_single_image image=”3157″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/italie-2/toscane-italie/”][vc_single_image image=”1771″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips-voor-europa/rusland/”][vc_single_image image=”3146″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”none” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/europa/praag/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]In geen enkel ander werelddeel zijn er zoveel verschillende culturen, talen en gebruiken te ontdekken. Om die reden raak ik op mijn eigen continent nooit uitgekeken. Dit is mijn alsmaar groeiende overzicht met reistips voor Europa!

Van Parijs naar de Spaanse costa

Lust voor reizen heb ik altijd al gehad. Na vele jaren van rondtrekken zit het in mijn hoofd, in mijn hart en stroomt het door mijn aderen. Als 18-jarige ging ik voor het eerst een paar dagen samen met een vriendin naar Parijs, en het jaar daarop werd het met een andere vriendin een week aan de Spaanse costa, onder de rook van Barcelona.

Het stelde allemaal niet veel voor, maar ik wist wel dat ik dit meer wilde doen. Ik wilde alles zien, alles proeven en alles ruiken. Wat begon met een paar doodnormale reisjes van een jonge volwassene groeide uit tot een serieuze hobby. En dat werd allemaal in het prachtige Europa in gang gezet.

Reistips voor Europa

Inmiddels heb ik in de loop van de jaren aardig wat Europese landen bezocht, en daarom heb ik ook een redelijk omvangrijke lijst met reistips voor Europa.

Dankzij de vele budgetvluchten naar Europese hoofdsteden hebben we steden als Praag, Dublin, Londen, Barcelona en Istanbul makkelijk kunnen ontdekken en een aardig deel van de Europese regio’s rond de Middellandse Zee hebben we ook al af kunnen strepen.

De 5 mooiste landen van Europa

Natuurlijk, mooi is subjectief. De een vindt een bepaalde regio fantastisch, terwijl de ander er nauwelijks warm of koud van wordt. Ieder heeft zo zijn voorkeuren, voor mij zijn dat sfeer, een lange geschiedenis en een unieke cultuur. En wat mij betreft hebben deze Europese landen daar het meeste van te bieden:

  • Italië
  • Frankrijk
  • Spanje
  • Griekenland
  • Ierland

De lijst met reistips voor Europa blijft groeien

Natuurlijk ben ik nog lang niet klaar met Europa. Ik wil naar Polen, Zwitserland, Kroatië en alle landen in Scandinavië. Maar ik kan nog veel langer doorgaan met opsommen van wat ik in Europa nog allemaal wil zien.

Daarom blijft mijn lijst met reistips voor Europa altijd groeien. Niet alleen omdat ik nog lang niet alle reistips voor Europa die ik tijdens mijn vorige reizen heb beschreven, maar ook omdat er telkens weer nieuwe reizen bijkomen. Kom dus regelmatig terug om te zien of ik weer tijd heb gehad om nieuwe tips toe te voegen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]