[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Reistips

[/vc_column_text][vc_separator color=”black” border_width=”2″ css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1951″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/tips/voorbereidingen/”][vc_single_image image=”1954″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/tips/hebbedingen/”][vc_single_image image=”1953″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/tips/fotografie/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1956″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/tips/reizen-met-kinderen/”][vc_single_image image=”1955″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/reistips/tips-voor-onderweg/”][vc_single_image image=”1952″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/tips/boeken/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Een beetje ervaren reiziger heeft een schat aan reistips die ontzettend nuttig kunnen zijn voor mensen die op reisgebied nog maar net komen kijken. Op deze pagina staan al mijn reistips!

Reistips voor alle soorten reizen

Eigenlijk heb ik alle soorten reizen wel zo’n beetje gemaakt. Luxe reizen in all-inclusive resorts, budget backpack reizen en vrijwilligerswerk op reis. Maar ook stedentrips, georganiseerde rondreizen, rondreizen op eigen houtje en natuurlijk gezinsreizen. Voor iedere soort reis heb ik allerlei handige tips verzameld. En deze verzameling wordt nog regelmatig aangevuld met nieuwe tips.

Reistips voor gezinsreizen

Als je altijd alleen of als stel hebt gereisd, is een gezinsreis ontzettend anders. Je moet plotseling met andere dingen rekening houden. En zelfs al denk je dat je overal aan hebt gedacht, dan nog kan je voor verrassingen komen te staan. Geen nood, ook op het gebied van tips voor gezinsreizen heb ik nuttige adviezen voor je.

Onderverdeling van reistips

De pagina met reistips is onderverdeeld in de categorieën Voorbereidingen, Reizen met kinderen, Hebbedingen, Onderweg, Fotografie en Boeken. In de categorie Voorbereidingen vertel ik onder andere over kosten van een verre reis of een compromis dat je als reizend gezin moet sluiten. Reizen met kinderen staat vol met tips over wat je allemaal tegen kunt komen als gezin op reis. Hebbedingen is een categorie waarin ik handige spullen voor op reis bespreek.

Reistips voor onderweg

In de categorie Onderweg staan tips over zaken die handig zijn om te weten als je in een ander land bent. Bijvoorbeeld wat de kledingvoorschriften in Thaise tempels zijn. Ik ben zelf dol op fotografie, dus alles wat handig om te weten is als je onderweg mooie foto’s wil maken staat in deze categorie.

Reistips voor boeken

Ik ben een grote boekenwurm. Als ik op reis ben, gaan er een steevast meerdere boeken mee. Ik vind het leuk om onderweg over het land waar ik ben te lezen, dus in de categorie Boeken staan vooral tips voor boeken die je over een bepaald land kunt lezen. Dat zijn overigens allemaal (historische) romans of thrillers, geen saaie reisgidsen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]