[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Hebbedingen

[/vc_column_text][vc_separator color=”black” border_width=”2″ css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3022″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/digitale-bagageweegschaal/”][vc_single_image image=”1991″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/kobo-aura-e-reader/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2654″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/kabel-organizers/”][vc_single_image image=”1964″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”fadeIn” link=”http://www.lustvoorreizen.nl/handig-op-reis-hangende-toilettas/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_text]Je kunt nooit genoeg hebbedingen voor op reis meenemen. Als je onderweg bent, wil je immers genieten van je reis en niet bezig zijn met ongemakken. Neem een kijkje bij mijn tips en sla je slag!

Ongemakken op reis

Als je een ervaren reiziger bent, weet je welke ongemakken je allemaal tegen kunt komen als je onderweg bent. Koude douches, smerige toiletten, elektriciteit die regelmatig uitvalt, genadeloze hitte en geen airconditioning… Niets van dit alles is heel ongebruikelijk. Doe jezelf daarom een plezier en maak het jezelf wat makkelijker met handige hebbedingen voor op reis.

Producten waar je het bestaan niet van wist

Als ik het over hebbedingen voor op reis heb, heb ik het niet over wereldstekkers of een tube wasmiddel voor onderweg. Dit zijn esstentiële zaken waarvan je ongetwijfeld het bestaan al lang wist. Nee, ik heb het over producten waar je nog niet bij stil had gestaan omdat je er niet van wist. Maar als je deze spullen eenmaal ziet, weet je gewoon dat ze je leven als reiziger wat aangenamer maken.

Handige hebbedingen voor op reis

Ik speur regelmatig het internet af naar handige hebbedingen voor op reis en als ik weer wat heb gevonden, probeer ik dat ook meteen uit. Hier staan alleen spullen beschreven waar ik enthousiast van wordt, hoe eenvoudig ze ook zijn. Als ze op internet verkrijgbaar zijn, staat er ook een link naar dat product in het artikel.

De meeste producten in deze rubriek zijn niet echt duur, ze zijn vooral handig. Het komt ook wel eens voor dat een product van bijvoorbeeld Bever Sport een stuk goedkoper te verkrijgen is bij een winkel als de Xenos. En dat is ook altijd goed om te weten, zeker als de kwaliteit vergelijkbaar is!

Heb jij onmisbare hebbedingen?

Heb je zelf tips voor hebbedingen die hier nog niet vermeld staan? Stuur me een berichtje via het contactformulier en dan probeer ik dat ook met plezier uit![/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]